sandu-lungu-uite-cine-danseaza-650x435Astă seară (luni, 20 martie) în concursul ”Uite cine dansează”  urma să iasă din cursă o altă pereche: Joseph Hadad ( un cunoscut ”șef” în ale bucătăriei)  și Georgiana Caita.

Cunoscutul luptător  orădean a reacționat însă într-un mod care a surprins pe toată lumea .  După ce Mihaela Rădulescu a anunțat numele perechii ce părăsește competiția , Joseph și Georgiana,  el a declarat : ”Îi las eu locul lui Joseph. Eu oricum dansez prost și nu am nevoie ca publicul să mă târască în emisiunea asta”, a spus Sandu cu onestitate .  

 Gestul plin de fair play al lui Sandu a fost aplaudat de toți spectatorii prezenți în studioul de la Buftea numai că gestul său sincer, venit din suflet, nu a fost acceptat și de către organizatori.

Campionul de judo și MMA, Alexandru Lungu vor continua concursul de pe Pro TV, ”Uite cine dansează”. Sandu și Raluca Netca au dansat  pe celebra melodie ”Zorba”, fiind îmbrăcați ca doi veritabili eleni.

 ”Sandu Fulgu”, cum i-a mai spus Mihai Petre, nu s-a mișcat tocmai rău. Raluca Netca este una dintre cele mai valoroase dansatoare din România, în acest moment și categoric este piesa de ”rezistență” a acestui tandem.

(Jurnal)