Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Gata vacanţa şi la Real Drăgăneasca. Trei nume noi în lotul „realilor”

Gata vacanţa şi la Real Drăgăneasca. Trei nume noi în lotul „realilor”

0
Gata vacanţa şi la Real Drăgăneasca. Trei nume noi în lotul „realilor”

Jucătorii echipei de Liga a IV-a, Real Drăgăneasca au fost convocați pentru reluarea pregătirilor, în vederea participării la ultima parte din campionatul, sâmbătă 15 ianuarie, de la ora 10:00, pe stadionul din Ulmi.

După o sedință scurtă, fotbaliștii pregătiți de Gică Zamfir vor face deplasarea la Hobaia pentru a întâlni de la ora 12:00, echipa locală Maxima, în primul meci amical al anului.

Alături de vechii componenţi ai formației vor fi prezenţi mijlocașii centrali: Bogdan Marius Iulișcă (venit de la FC Bolintin Deal) și Iulian Popa (venit de la  CS Tunari ), dar și portarul Corneliu Vasile Mihai venit de la FC Brezoaele.

Gică Zamfir și colaboratorii săi au reușit să bată în cuie încă un meci amical, de data aceasta la sfârșitul lunii, la Sinaia, cu echipa locală Carpați, din Superliga B – Prahova, locul 10 cu 22 de puncte.

Mă bucur că reluăm pregătirea şi că suntem din nou la treabă. Avem mult de muncă pentru a ne prezenta cât mai bine în retur, dar avem energia, ambiţia şi entuziasmul necesare pentru a reuşi şi sunt sigur că vom putea să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne clasa în apropiere podimului”, a declarat antrenorul celor din Drăgăneasca, Gică Zamfir.

Menționăm că primul joc oficial din noul sezon este programat la începutul lunii martie, în deplasare, la Bolintin Vale, partida contând pentru etapa a 14-a a seriei Nord, din Liga a IV-a giurgiuveană.

(Costel Spînu)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °