De ziua Mondială a Curățeniei (15 septembrie) am primit la sediul redacției noastre un comunicat  în legătură cu acest eveniment:

Alături de cele câteva mii de voluntari din majoritatea localităților din județul Giurgiu, comisarii Gărzii de Mediu Giurgiu vor participa, și în acest an, la World Cleanup Day – „Ziua Mondială de Curățenie”,  considerată cea mai mare și mai ambițioasă mişcare civică, la nivel internaţional.

 Astăzi , Sâmbătă, 15 septembrie,  mii de  giurgiuveni sunt solicitați  să spună „Let’s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu: DEȘEURILE!

 “Dorim ca, prin implicarea noastră în acest gen de activități, să arătăm că putem să ne unim pentru o cauză comună și că, împreună, putem contribui la protejarea mediului şi la păstrarea unui echilibrului între om și natură. În acelaşi timp, dorim să tragem şi un semnal de alarmă cu privire la efectul devastator pe care îl are poluarea de orice fel asupra mediului înconjurător”, a declarat Larisa Stocheci, comisarul șef al Gărzii de Mediu Giurgiu.

       La Giurgiu, Comisariatul județean al Gărzii de Mediu este partenerul Asociației “Prietenii de lângă tine”, organizator județean al proiectului „Let’s Do It!”, alături de alte instituții giurgiuvene – menționa în același comunicat  comisar șef al Gărzii de Mediu Giurgiu – Larisa STOCHECI.