Pentru al 12- lea an consecutiv, elevii Școlii de Muzică și Arte Plastice „Victor Karpis” din municipiul nostru au susținut un concert de absolvire sub acoperișul Bisericii Creștine Baptiste „Sfânta Treime” din Giurgiu. Și, ca și până acum, pastorul Viorel Dumitru a pregătit, pentru fiecare dintre cei 35 de copii care au evoluat pe scenă, dar și pentru ceilalți copii din sală, câte un cadou.

„Organizăm acest gen de manifestări anual, de circa 12 ani, în preajma zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului. Este modul nostru de a promova copiii talentați din Giurgiu, și, anul acesta, ca și în anii anteriori, am avut sprijinul necondiționat al domnului primar Nicolae Barbu, care, din păcate, pentru că a fost reținut cu alte treburi, nu ne-a putut onora cu prezența. Ceea ce fac copiii giurgiuvenilor demonstrează că avem reale talente, care au nevoie de promovare”, declara, pentru „Jurnal Giurgiuvean”, pastorul Viorel Dumitru.

Cei mici s-au întrecut între ei și acordurile muzicii lui Bach sau Haendel au demonstrat că micii pianiști, flautiști sau violoniști au un viitor clar în muzică. Copiii care au evoluat pe scena Bisericii Creștine Baptiste au primit în dar rechizite și cărți, iar cei care i-au premiat au fost colegi ai lor de la școala de muzică.

(Jurnal)