Fotbaliștii de la „Real Drăgăneasca” au încheiat prima parte a campionatului cu o binemeritată petrecere!

0
278

Lotul de jucători al echipei de fotbal „Real Drăgăneasca”, s-a reunit pentru ultima oară în acest an, dar de data asta nu pe teren, ci la un local din localitate, unde au sărbătorit parcursul pozitiv al primei părți a Campionatului.

Real Drăgăneasca a terminat anul în prima jumătate a clasamentului Ligii a 4-a din seria Sud (județul Giurgiu).

Conducerea tehnică, alături de jucători și de cei care au fost alături de echipă în turul campionatului au petrecut sâmbătă, la banchetul organizat la final de sezon. O întâlnire ce a avut loc la restaurantul ”Gică Bar”, din Drăgăneasca. Întreg staff-ul a avut parte de un ospăț pe cinste, în acest fel fotbaliștii din Drăgăneasca dorind să demonstreze că ”știu cu mingea”, dar că știu să se și distreze.

Atmosfera a fost una frumoasă, s-a şi dansat, pentru ca jucătorii să fie menţinuţi în formă. La final nu puteau lipsi tradiţionalele urări de la „LA MULŢI ANI”! și îmbrățișări înainte de mica vacanță ce va urma.

Sunt mulțumit de evoluția echipei și de ceea au arătat băieții în tur. Am fi putut strânge mai multe puncte, dar ratările din unele partide ne-au privat de rezultate și mai bune. Sper să facem o figură  frumoasă în a doua parte a campionatului – ne-a declarat Gică Zamfir, antrenorul echipei.

Primul antrenament din 2022 îl vom efectua spre sfârșitul lunii ianuarie. Vom efectua și câteva transferuri, pentru a acoperi posturile dificitare.Vom juca două meciuri de pregătire cu echipe de lîngă Brașov, CS Vulcan și Coldea, dar și cu echipe din zonă,noastră. Acum la final de an,trasmitem Sărbători Fericite și un an mai bun! Hai Realuuu!” – ne-a mai spus, în mijlocul petrecerii, antrenorul principal al celor din Drăgăneasca.

 (Costel Spînu)