Fotbaliștii de Dunărea Giurgiu ţintesc o nouă victorie, în deplasare, cu Dunărea Oinacu

0
321

Ultima rundă din turul de campionat a Ligii a IV-a, seria Sud, programează pe stadionul „Comunal” din Braniștea, întâlnirea din seria Sud dintre Dunărea Oinacu (locul 6 cu 10 puncte) și Dunărea Giurgiu (locul 1 cu 25 de puncte). Meciul va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie 2022, de la ora 12:00.

Echipa cu cel mai bun atac și apărare din seria Sud, Dunărea Giurgiu (foto) vrea să bifeze al nouă-lea succes în Liga a 4-a, Giurgiu. Giurgiuvenii vor promovarea, au echipă puternică, director și manager competent și serios și vin după o victorie cu Inter Valea Dragului. În schimb, oinăcarii formează o adevărată „nucă tare”, în meciurile de pe teren propriu.

„Va fi un meci important, sperăm ca la sfârșitul meciului să ieșim învingători. Este un meci important și trebuie să-l tratăm ca atare. Ne dorim foarte mult să facem un joc bun și să obținem cele trei puncte. Suntem încrezători că putem reuși acest lucru, de aceea vom aborda partida cu maximă seriozitate și mai ales cu determinare. Mă interesează doar ca Dunărea Giurgiu să câștige meciul, nu mă preocupă alte echipe. Oinacu este o echipă bună, nu contează ce a făcut în etapa trecută. Mă interesează ca după meci să fim noi cei care ne bucurăm. Sper să nu apară incidente, să fie un joc frumos”, a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al Dunărea Giurgiu.

Duminică, 20 noiembrie, Dunărea Giurgiu dă piept, în deplasare, cu Dunărea Găujani, în Cupa României, joc care va debuta la orele 11:00.

PS: Celelalte partide au ora de desfășurare 14:30, în loc de 15:00, cum au fost programate inițial.

(Costel Spînu)