FOTBAL. ”SCM Dunărea Giurgiu – 2020”, şi-a început pregătirile pentru sezonul de primăvară al Campionatului Județean. Care sunt partidele de pregătire ce vor fi disputate…  

0
390

Liderul Ligii a 4-a din seria Sud, Dunărea Giurgiu, s-a reunit marți,16 ianuarie 2023, pentru a stabili programul de desfășurare a sezonului de primăvară și eventuala sa participare la barajul de promovare în Liga a III-a.

Întreaga pregătire de iarnă se va desfășura la baza sportivă din Portul Municipiului Giurgiu.

Astfel, la prima întâlnire a antrenorului Andrei Nemțescu cu jucătorii, la Stadionul Dunărea din Port, au fost prezenţi 21 de fotbalişti. Giurgiuvenii au efectuat un antrenament ușor, de reacomodare la efort.

”Obiectivul nostru este câștigarea titlului de campioană și a barajului pentru promovare în Liga a III-a. Suntem în tratative cu mai mulți jucători, vom avea și jucători în probe și în funcție de evoluțiile lor, vom vedea dacă vor rămâne la echipă.

Începem o perioadă de pregătire. Avem şase săptămâni şi câteva zile la dispoziţie până la începerea campionatului. Echipa a avut evoluţii bune, poate chiar foarte bune în acest tur de campionat. Ne-am propus în acest retur de campionat să jucăm un fotbal frumos,  încercând în acest mod  să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion.

Dunărea Giurgiu a fost, este şi sperăm că va rămâne un brand în fotbalul județului Giurgiu, chiar dacă în momentul de faţă activează în liga a IV-a ,” –  a declarat prof.Mirel Marin, director și manager al clubului Dunărea.

;Menționăm că gruparea giurgiuveavă s-a despărțit în această pauză de iarnă de doi jucători, este vorba de fundașul Marcel Clinclevic si mijlocașul Ionuț Mătreață.

Așa cum declara directorul Clubului, fanii giurgiuveni așteaptă transferuri importante pentru realizarea obiectivului, câștigarea titlului de campioană și a barajului pentru promovare în Liga a III-a.

Startul în a doua parte a primului eșalon fotbalistic al județului Giurgiu este programat  pentru  începutul lunii martie. În prima etapă a returului Dunărea Giurgiu,se va deplasa la Colibași pentru a întâlni echipa gazdă,  Real.În tur giurgiuvenii au câștigat pe teren propriu cu scorul de 7-0.

În acest intersezon Dunărea Giurgiu, dispută 6 partide amicale  după următorul program:

*25 ianuarie 2023 – CS FC Dinamo București, locul 1, Liga a IV-a București (la Mogoșoaia).

*28 ianuarie 2023 – Petrolul 95 Ploiesti, locul 3, liga a IV-a, A, Prahova (pe stadionul Dunărea).

*4 februarie 2023 – CS Păulești –  locul 7, liga a II-a, seria III (la Păulești).

*11 februarie 2023 – CSU Știința București – Liga a IV-a, locul 5, București (pe stadionul din Giurgiu).

*15 februarie 2023 – A C Popești-Leordeni, din Liga III, locul 2, (la Giurgiu).

*25 februarie 2023 –Victoria Adunații Copăceni – Liga IV-a, locul 2 (la Giurgiu).

Terenurile și orele de joc urmează să fie stabilite în funcție de condițiile meteo”, anunță clubul alb-albaștrilor.

 (Costel Spînu)