FOTBAL. SC Dunărea Giurgiu a câștigat, sâmbătă, amicalul disputat cu CSU Știința București cu 4-3 (3-0)

0
650

Sâmbătă, la prânz, SCM Dunărea 2020 Giurgiu, a mai jucat un meci amical, pe terenul sintetic din Portul Municipiului, cu CSU Știința București, formație clasată pe locul 3 în  Liga  a IV-a ,București.

Rezultatul final al confruntării de la Giurgiu a fost 4-3 ( la pauză 3-0).  În repriza secundă giurgiuvenii au condus cu scorul de 4-1. Pentru Dunărea au marcat: Florescu min.1, Bălțat min. 31, Țangulea min.45, Blaga min. 76,  respectiv Tănăsescu min. 57, B. Manea min. 85 și Tunaru min. 88.

Cu toate că giurgiuvenii au jucat fără șase titulari, am constatat  în acest meci o cu totul altă față a echipei noastre care crește de la meci la meci. Un joc util în care i-am  văzut la lucru și pe noi veniți.

Din echipa giurgiuveană au lipsit fundașii : Arpetin, Lungu, Mitrea ,  accidentați, Asan, lipsă motivată, dar și atacanții Diceanu și Cazaciuc, de asemenea accidentați.

„ Suntem în plin proces de pregătire, a fost un amical OK. A fost un rezultat pozitiv, dar ne mulțumim cu faptul că ne-am făcut antrenamentul de sfârșit de săptămână.Indiferent că este, totuși, un joc amical, ne interesează să iasă un antrenament reușit,dar ce e important  este victoria echipei și atitudinea băieților, pe care îi felicit pentru munca depusă.Băieții au avut jucat bine și a ieșit, pe lângă antrenament, și un joc plăcut ochiului”,  ne-a spus prof.Mirel Eugen Marin-director  și manager la Dunărea Giurgiu.

La formaţia giurgiuveană a debutat  un junior de 17 ani, originar din Giurgiu, Antonio Bocriș, de la echipa secundă …

Fundașul central, Antonio Bocriș a fost transferat din toamna anului trecut de la Liceul cu program sportiv „MIRCEA ELIADE” din București. Eș a revenit în orașul în care locuiește , fiind elev la Colegiul National „Ion Maiorescu” din Giurgiu.

De asemenea, Dunărea Giurgiu va mai disputa un meci amical până la primul meci oficial din 2023, programat pe 17 februarie, în deplasare, la Călugăreni, în Cupa României, faza județeană.

În ultimul meci amical al iernii Dunărea va juca pe teren propriu, miercuri,14 februarie, în compania echipei CS Popești -Leordeni, locul doi, liga a III-a , seria a IV-a.

SCM DUNĂREA (repriza I):

Stanciu – Pasăre, Calea, Radu Mihai (25 Bocriș), Gheorghe – Mizdrescu, N. Ioniță, Popescu – Florescu, Țangulea, Bălțat

SCM DUNĂREA (repriza a II-a):

Vasilescu – Slate, Bocriș, Calea, Gheorghe – Popescu (63 Ioniță), Constantinescu, Matache – Bălțat, Țangulea (53 Peiu), Blaga

(Costel Spînu)

Foto:Costel Nicolae