FOTBAL. Sâmbătă, pe stadionul Astra, avem derby: Dunărea Giurgiu – Inter Valea Dragului

0
386

Suporterii giurgiuveni sunt așteptați în număr mare, sâmbătă, 5 noiembrie, în tribunele stadionului Astra din Complexul Sportiv ”Marin Anastasovici”, pentru a o susține pe ”Dunărea Giurgiu” în ultimul său meci pe teren propriu, din turul Ligii a 4-a, seria Sud,  cu ”Inter Valea Dragului”. Startul meciului se dă la ora 15:00.

„Chiar dacă teoretic băieții noștri pornesc drept favoriți în această dispută, vom trata cu maximă seriozitate jocul împotriva celor de la Inter Valea Dragului, o echipă interesantă…echipa-surpriză a începutului de sezon. 

O formație care, ca și celelalte adversare, își propune să ne învingă. Jucăm cu o grupare nou promovată. Nu trebuie să subestimăm adversarul. Oaspeții nu au presiunea rezultatului şi îşi doresc să facă o figură frumoasă  în acest joc.

În ceea ce ne privește, nu ne mai putem permite să pierdem puncte dacă dorim să ramânem în cărți pentru câștigarea titlului. Am avut o săptămână liniştită, ne-am pregătit bine şi sper că la ora meciului vom fi determinaţi şi suficient de pregătiţi pentru a obţine cele trei puncte. Nici nu se pune problema de alt rezultat…” –  a declarat prof. Mirel Marin, director și manager, al Clubului ”Dunărea Giurgiu”.

Echipa giurgiuveană  vine  după un egal obținut în deplasare, în derby-ul cu Victoria Adunații Copăceni și sunt pe locul 2 în clasament, la egalitate cu prima clasată, având doar un meci de egalitate, în rest numai victorii.

De cealaltă parte, ”Inter Valea Dragului” vine la Giurgiu după ce a trecut lejer. pe teren propriu de Real Colibași. Fotbaliști din Valea Dragului sunt la acest moment pe poziția a 6-a în ierarhia Ligii a 4-a, seria Sud, cu trei victorii, și trei înfrângeri, dar cu două jocuri mai puțin.

Partida dintre Dunărea Giurgiu și Inter Valea Dragului este programată sîmbătă, 5 noiembrie cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Astra din Giurgiu.

Locuri ocupate în clasament:

2. DUNĂREA GIURGIU             8   7   1   0   10-17   22

6. INTER VALE DRAGULUI      6   3   0   3   30-16     9

(Costel Spînu)