FOTBAL/ Real Bradu a umilit Astra în prima etapă din Liga a 3-a. Scor de maidan reușit de argeșeni…

0
201

Sezonul 2022-2023 a ligii a 3-a a început cu un rezultat halucinant.Echipa de fotbal Real Bradu a surclasat-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 10-0, vineri,  în primul meci al  Ligii a 3-a, din seria a 4-a a campionatului județean la fotbal.

Ajunsă pe terenul echipei Real Bradu cu o echipă formată exclusiv din tineri născuți în 2004, Astra Giurgiu (foto), a suferit un eșec incredibil prin proporțiile scorului: 0-10.

Retrogradată anul acesta în cel de-al treilea eșalon din fotbalul românesc, datorită problemelor financiare, Astra, fostă campionă a României în 2016, s-a deplasat la Bradu cu o echipă neexperimentată, cu mulţi tineri, jucători fără experiență și fără valoare, deplasați la meci mai mult ca să fie prezenți la joc. Cert este că scorul ar fi putut fi chiar cu mult mai mare…

Deși patronul echipei giurgiuvene, Ioan Niculae, a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni, el nu mai pare dispus să mai investească în fotbal, cel puțin pentru moment… Chiar dacă primele impresii erau altele…

Fără antrenor principal, cu președintele trecut drept maseur în raportul de arbitraj, cu doar 14 jucători în lot și cu cîțiva juniori de la echipa de liga a 4-a Energia Remuș, unde antrenor este George Sanțmare, Astra s-a făcut de râs la Bradu.

Astra a evoluat cu:  Cristian Catană – Florin Gheorghe, Robert Marin, Ionuț Bounegru, Mihăiță Ion, David Marin, Răzvan Nițu, Francisco Udriște, Alin Stanca, Andrei Constantin și Teodor Nicolescu. Rezerve au fost Petru Dima , Andrei Năstase  și Lucian Constantin , iar din stafful tehnic au făcut parte delegatul George Șanțmare  și maseurii Marian Costea ( adică președintele clubului), și Viorel Roman.

Au marcat pentru Real Bradu: Anghel Păun (min.6), Ionuț Oprescu (min.16), Ionuț Mihai (min.30), Mihai Găleșeanu (min.33), Bogdan Zamfirescu (min.50), Aurel Pirciu (min.58), Mădălin Govlej (min.65), Eduard Nițu (minutele 73 și 83), Antonio Negru (min.89).

(Costel Spînu)

––––––––––––––––––––––––––––––

Rezultate în SERIA a 4-a, etapa 1

FCSB 2 – FC Pucioasa  0-6

Real Bradu – Astra 10-0

SC Popeşti Leordeni – Flacăra Moreni  3-0

ACS Muscelul Câmpulung Elite – Unirea Bascov  0-0

CS Dinamo Bucureşti – CS Tunari 2-1

(Costel Spînu)