”Viitorul Vedea” va întâlni liderul clasamentului Liigii a 4-a, seriei Sud, ”Dunărea Giurgiu” (foto), într-o partidă din etapa a 19-a, programată sâmbătă, 29 aprilie, cu începere de la ora 16.00.

 Formația giurgiuveană pleacă din postura de favorită în partida găzduită de stadionul „Comunal” din Vedea, chiar dacă gazdele visează la o surpriză.

În actualul sezon al Ligii a IV-a, echipa de fotbal ”Viitorul Vedea” nu și-a găsit locul pe teren, traversând o perioadă grea de care parcă  nu mai are scăpare.

Aflându-se pe locul 11 în Clasament, cu un total de 9 puncte în , ,fotbaliștii din Vedea trebuie să lupte pentru evitarea retrogradării…

O partidă aparent dezechilibrată, cel puțin din perspectiva locurilor ocupate în clasament, dintre ”Viitorul Vedea”  și ”Dunărea Giurgiu” .

Prima echipă calificată în play-off-ul pentru desemnarea campioanei județene, ”Dunărea Giurgiu”, ocupă fotoliul de lider al seriei Sud, cu 46 de puncte.

„Nu cred că se pune problema învingătoarei. Din câte știu,  nu ar exista vreun motiv să nu câștigăm. Miza acestui joc sunt  cele trei puncte…Nu avem  nicio emoție pentru a obține victoria.În mod cert  vom învinge la Vedea.   Singura dilemă este, la ce diferență,  asta nu știu!  Importantă este însă victoria, pentru că orice victorie înseamnă puncte pentru Dunărea,” – ne-a  declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului  ”Dunărea Giurgiu”.

În tur, meciul dintre ”Dunărea Giurgiu” și ”Viitorul Vedea”  s-a încheiat cu scorul de 12-0, pentru giurgiuveni.

(Costel Spînu)

Foto Costel Nicolae