FOTBAL – Liga III-a: ”Dunărea Giurgiu” a făcut egal (1-1) la Ciulnița, în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a.

0
866

Sâmbătă, 17 iunie, s-au disputat cele 20 de meciuri din manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a,  la fotbal. Campioana judeţeană, Dunărea Giurgiu, a întâlnit în deplasare pe Bărăganul Ciulnița, campioana județului Ialomița.

Dunărea Giurgiu a făcut o figură frumoasă obșinând o remiză, 1-1, care îi oferă pentru meciul retur, de la Giurgiu, şanse mari de calificare. Golul giurgiuvenilor a fost marcat de Florescu în minutul 73. Pentru gazde a înscris Băcanu, minutul 36.

Giurgiuvenii au oferit un meci spectaculos, dar din păcate au ratat nu mai puțin de cinci  ocazii de gol.

Am dominat jocul,din păcate am ratat șase ocazii clare  de gol.Sunt mulțumit de toți jucătorii, pentru atitudinea lor, pentru determinarea și spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă. Sperăm să obținemm un rezultat bun și în retur,pentru a promova în Liga 3”, ne-a declarat imediat după meci, prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului Dunărea Giurgiu.

Manşa retur a barajului se va disputa sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 17:30, pe terenul Astra din Giurgiu.

În urma abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare, la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.

Ulterior, dacă și după prelungiri echipele sunt la egalitate, atunci se va trece la executarea loviturilor de departajare de la 11m.

Antrenorul giurgiuvean  Andrei Nemțescu a utilizat echipa: Stancu, Mitrea, Calea,Blaga, Popescu,Lungu,Matache (min.65 Cazaciuc ) ,Florescu,Țangulea (min.68 Mizdrescu ), Diceanu (min.55 Bălțat), G.Gheorghe (min. 55 Arpetin ).

Rezerve neutilizate : Vasilescu,Nemțescu,G.Mina,M.Constantinescu,T.Constantin

Meciurile tur din barajul de promovare în Liga 3,Regiunea 6, Sud:

ACS LPS HD Clinceni (Ilfov) – Progresul Fundulea (Călărași)     0-1

Bărăganul Ciulnița (Ialomița) – SCM Dunărea Giurgiu (Giurgiu)  1-1

Daco Getica București (București) – Tricolorul Breaza (Prahova) 2-2

(Costel Spânu)