Fotbal: Liga a IV-a, Viitorul Tîntava a dispus de Victoria Adunații Copăceni după loviturile de departajare

0
1006

Duminică, 4 iunie 2023, pe stadionul Astra din Giurgiu, Viitorul Tîtava a dispus de Victoria Adunații Copăceni, scor 1-1 (4-3, după lovituri de departajare), într-un meci contând pentru a doua semifinală din play-off-ul Ligii a 4-a, pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu, la fotbal.

Din punct de vedere “artistic” a fost meciul celor din Adunații Copceni. Au avut combinații bune, au ajuns de multe ori în apropierea porții adverse, dar spre deosebire de patinaj și gimnastică, fotbalul se joacă pe goluri.

Pe un gazon care a arătat foarte bine, în prezența a peste 800 de spectatori, jocul nu a fost cel așteptat, dar a fost unul palpitant pentru că s-a terminat la loviturile de departajare.

În urma acestui rezultat, Viitorul Tîntava s-a calificat în finala play-off-ului Ligii a 4-a, pentru desemnarea Campioanei județene.

Finala din play-off-ul Ligii a 4-a va avea loc sâmbătă 10 iunie 2023 de la ora 11,00, pe stadionul Astra din Giurgiu, între Dunărea Giurgiu și Viitorul Tîntava.

VIITORUL TÂNTAVA – Victoria Adunații Copăceni 1-1, 4-3 după lovituri de departajare.

Au marcat: A. Constantin 14 / Ciupitu 44 (pen.)
VIITORUL: Condea – Roșioru, Mihai, Crăciun, Vărzaru – Andrei, A. Constantin, Ivan, Butoi – Brînză – Lițoiu. Antrenor: Florin ANGHEL
Au mai evoluat: Tache, Apetrăchioaie, Pădineanu, Corman
VICTORIA: Duță – A. Torețoiu, Stanciu, M. Torețoiu, Clinchevici – Marcu, Rogojan, Teleoacă – I. Marin, Ciupitu, Tudoroiu. Antrenor: Petrișor PĂUNESCU
Au mai evoluat: Gaură, Rădăcină, Abbas, Ionică
Au marcat de la loviturile de departajare: Brînză, Ivan, Crăciun, Apetrăchioaie / Ciupitu, Stanciu, Ionică.
Au ratat de la loviturile de departajare: Lițoiu / Rogojan, I. Marin.
Remarcăm prestația foarte bună a arbitrului Ivan Andrei (în mijloc), ajutat de asitenții – Victor Făinaru și Roxana Ivanov.

(Costel Spînu)

(Foto Costel Nicolae)