Fotbal, Liga a IV-a / Victorie importantă pentru SCM Dunărea 2020 Giurgiu

0
226

Sâmbătă, 2 octombrie, în cadrul etapei a 5-a din Liga 4, seria Sud, Dunărea Giurgiu a jucat pe teren propriu cu Argeșul Hotarele pe care a învins-o cu scorul de 5-0 la pauză 1-0. După înfrângerea din etapa trecută, giurgiuvenii și-au depășit condiția învingând o echipă care nu a arătat mare lucru.

Giurgiuvenii au jucat ca o adevărată echipă și s-au impus fără mari probleme.

Gazdele au dominat aproape tot meciul și s-au apropiat periculos de poarta lui Cocias, mai ales prin Bilciulescu, Dima și Blaga, care a ratat din poziții clare de gol. În cele din urmă, scorul pauzei a fost 1-0 printr-un gol marcat de Florescu cu patru minute înainte de finalul primei reprize.

După pauză gazdele au supus la un chin sever defensiva vizitatorilor și le-a mai administrat patru goluri prin Blaga min. 56 şi 65 (pen.), Clinchevici min. 83 și Asan min. 90 (penalty).

Așadar, o victorie importantă pentru Dunărea. Aceasta începe să devină echipa pe care și-o doresc toți iubitorii fotbalului din Giurgiu.

Dunărea Giurgiu ocupă locul 4 în clasamentul seriei Sud, din Liga 4, cu 10 puncte după cinci etape: trei victorii, un meci egal și o înfrângere.

În etapa a 6-a, giurgiuvenii vor juca sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 16:30, în deplasare cu Viitorul Vedea.

DUNĂREA: Văduva – G. Mina, Pascu, Dapcea, Clinchevici – Dima, Asan, Constantin – Florescu, Bilciurescu, Blaga.

Antrenor: prof. Dorian Gîrlea

Au mai evoluat: Tcaci, M. Mina, Vlad, Gheorghe, Feraru

HOTARELE: Cociaş – Bogodan, Surugiu, Chelus, Muşat – Dumitraşcu, Marta, Vlad, Dană, Diac – Cerbu. Antrenor: Adrian Marcu

Au mai evoluat: Tuică, Ceauşu, Bortea şi Ivan

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)