FOTBAL. Liga a IV-a, seria Sud / Etapa 16 : ”Dunărea Giurgiu” – ”Energia Remuș” 4-0 (2-0) 

0
690

După un start de sezon foarte bun, ”Dunărea Giurgiu” a învins sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 16-a a Ligii a IV-a, seria Sud, pe Energia Remuș, cu 4-0 (2-0) .

Pentru giurgiuveni au marcat: Constantin min. 31, Matache in. 34, Ţangulea min. 52, Mizdrescu min. 82.

Dunărea Giurgiu a jucat precis, economic, fără consum inutil de energie.

Aceiaşi în teren, aceiaşi ca nume şi ca exprimare, nesofisticaţi, precişi, fără fiţe. Remușul a arătat la fel ca în meciurile pierdute de până acum, fără nerv și fără orizont., vulnerabilă în apărare, dar mai ales  ineficientă în atac. Cu alte cuvinte în ceea ce o privește, deocamdată nu s-a schimbat nimic!

„ Am controlat meciul.Ne-am îndeplinit obiectivul, am luat trei puncte, cel mai important. De joc suntu mulțumit. Ne gândim să ne facem treaba cât mai bine și, la sfârșit, să ne atingem obiectivul. Deocamdată mă interesează meciul cu Izvoarele… Pare un meci ușor, dar după cum știți, contra noastră toate echipele se mobilizează”,  a declarat, după partidă, prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al echipei giurgiuvene.

În clasament, Dunărea are 40 de puncte și se află pe primul locul al seriei Sud, în timp ce Energia Remuș  a rămas cu 18 puncte, aflată pe locul 5. În concluzie am spune că în aceastăserie, ”Ora exactă” se dă din Giurgiu, de undeva de lângă Dunăre…

În etapa viitoare, sâmbătă, 8 aprilie 2023, Dunărea Giurgiu se va deplasa la Izvoarele unde va întâlni echipa gazdă, ”Unirea.”

 (Costel Spînu)

Foto: Costel Nicolae