Dunărea Giurgiu a învins-o pe Energia Remuș scorul de 2-0 (2-0), pe Stadionul „Marin Anastasovici”, într-un meci derby din cadrul etapei a 16-a din Liga a IV-a, seria Sud.

Echipa pregătită de prof. Dorian Gîrlea s-a impus prin golurile marcate de M. Blaga minutele 26 și 44. Cu toate că suprafața de joc a fost acoperită cu un strat subțire de zăpadă, jocul a corespuns din toate punctele de vedere unui derby.

„Pe noi ne-au interesat cele trei puncte. Știam că va fi o partidă foarte grea, pentru că am întâlnit un adversar care are drept obiectiv, cîștigarea seriei. Mă bucur că am câștigat, indiferent că am făcut la o diferență de două goluri. Am avut foarte multe acțiuni și cred că trebuia să mai dăm 2-3 goluri, iar diferența să fie mai mare. Ne dorim să ajungem Liga a 3-a, lucrurile sunt clare. Este al doilea an pentru mine la acest club ca director- manager, îmi doresc să ne îndeplinim primul obiectiv, de a intra în play-off și apoi vom vedea. Am mare încredere în băieți și sper ca Dunărea să revină în liga a 3-a”, a declarat prof. Mirel Marin, director-manager la Dunărea Giurgiu.

Dunărea urcă pe primul loc în clasament în urma acestei victorii.

În etapa viitoare, Dunărea Giurgiu o va întâlni pe Voința Slobozia. Meciul e programat sâmbătă, 19 martie,  pe Stadionul din Slobozia.

DUNĂREA: O. Stanciu – Bălţat, Pascu, Ghiţă, Clinchevici (70 G. Mina) – Al. Popescu, Asan (cpt.), Matache – Florescu, N. Bucă (70 Peiu), Blaga.

Antrenor: Dorian GÎRLEA

ENERGIA: B. Stanciu – Ciauşu, Androne, Miu, Gaură – Al. Marcu, T. Gheţu (46 Şanţmare), V. Pârvu (cpt.) – Al. Voinea (85 Daia), Mărgărint, Danciu.

Antrenor: George ŞANŢMARE

Arbitru: Alexandru Cucu (Săbăreni); arbitri asistenţi: Victor Făinaru (Giurgiu), Viorel Copoiu (Giurgiu)

Observator: Andrei Popazu (Giurgiu)

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)