Fotbal. Liga a IV-a, Campionatul județean. Avancronica etapei a 12 -a!

0
193

 

 

Sâmbătă, 20 noiembrie , de la ora 11:00, în seria Sud și de la 14:30, în  seria Nord, se va derula etapa a 12-a a Ligii a IV-a, giurgiuvene, la fotbal.

Runda de week-end propune  meciuri extrem de echilibrate. De aceea este de așteptat ca și această etapă să ne ofere câteva surprize,  mai ales în ceea ce le privește pe favorite.

În seria Sud, echipa de pe locul secund în clasament, Dunărea Giurgiu, evoluează în deplasare, la Gloria Comana, având posibilitatea de a mai trece în palmares o victorie pentru a urca pe prima poziție în clasament, ajutată și de liderul seriei, Energia Remuș, care în această etapă stă.

Să sperăm însă ca ”Tatică” și jucătorii din Comana, vor practica un joc în limitele regulamentului…

La Zorile se va disputa unul dintre cele mai echilibrate jocuri din liga a IV-a, seria Nord. Astfel, Inter Zorile va primi vizita celor de la FC Bolintin Malu Spart, specialişti ai rezultatelor favorabile obținute în deplasare.

Voința Daia primește vizita echipei Giganții Vărăști. Nu credem că oaspeții ar putea scăpa așa ușor și,  tare ne este teamă ca nu cumva să plece cu ”traista” goală – când spunem asta ne referim la punctele castigate…

Real Drăgăneasca va întâlni sâmbătă, de la ora 14:30, pe teren propriu, ocupanta locului secund din seria Nord, Argeșul Mihăilești, într-un meci în care orice rezultat este posibil.

Programul etapei a 12-a, seria SUD, ora 11:00

Victoria Adunații Copăceni – Viitorul Vedea

Dunărea Oinacu – Argeșul Hotarele

Voința Daia – Giganții Vărăști

  1. V. Călugăreni – Voința Slobozia

Real Colibași – Unirea Izvoarele

Gloria Comana – Dunărea Giurgiu

Energia Remuș –   STĂ 

Programul etapei a 12-a, seria NORD, ora 14:30

Inter Zorile – FC Bolintin Malu Spart

AS Podul Doamnei – Maxima Hobaia

Petrolul Roata – Viitorul Tîntava

AFC Singureni – Luceafărul Trestieni

Zmeii Ogrezeni – FC Bolintin Deal

AS Iepurești – Avîntul Flprești

Real Drăgăneasca – Argeșul Mihăilești

(Costel Spînu)