Fotbal, Liga a II-a, etapa a III-a – victorie importantă pentru Astra Giurgiu

0
408

Astra Giurgiu a învins marți seara, pe teren propriu, echipa Viitorul Târgu Jiu, cu 1-0 (0-0), în cea de a trei rundă din Liga secundă a fotbalului românesc.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 81 de Robert Riza, dintr-o lovitură liberă executată la vinclu. Giurgiuvenii au obținut o victorie importantă având în vedere situația din clasament. Jocul s-a desfășurat în mare parte la poarta Astrei.

Trupa care se antrenează la Ploiești și își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Giurgiu a început campionatul cu -8 puncte, astfel că momentan are -2 puncte și, deci, e ultima, pe locul 20, iar în runda viitoare va juca pe ternul echipei de pe locul 16, Unirea Brăila. Meciul se va juca sâmbătă, 21 august 2021, de la ora 11,00.

Viitorul Târgu Jiu, ocupă locul 15, cu 1 punct.

Astra Giurgiu: Moroz – R. Zamfir, Ad. Stoian, D. Vasilescu, Riza – Gab. Șerban, Rob. Grecu (Banu 74′), Val. Gheorghe (C. Danciu 90+2′) – Dr. Gheorghe (cpt.)(Gab. Dumitrașcu 86′), Brăilă, Stahl (Cl. Dragu 46′)

Antrenor: Florin Stângă

Viitorul Pandurii: Moga – Ciul, Core, Băican, Godja – Vulpe (Buțurcă 77′), Țegle, Felipe Acosta, Al. Dulca (Gîrbiță 67′) – Mitrică (Dodoi 67′), Cip. Rus (cpt.)(Vl. Rusu 77′)

Antrenor: Cristian Lupuț

Meciul de de la Giurgiu a fost arbitrat de Valentin Porumbel (Olteniţa) și asistenții Doru Zamfir (Slatina) și Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi), iar observatorii partidei au fost Gheorghe Moise și Marian Lumânare (ambii din Bucureşti).

Alte rezultate din etapa a 3-a :

Hermannstadt – Poli Iași               2-1

U Cluj – Unirea Constanța           1-0

FC Brașov – Unirea Slobozia       0-6

Unirea Dej – Dunărea Călărași       0-0

Chiajna – Metaloglobus                  2-1

CS Șelimbăr – Ripensia Timișoara  0-2

CSA Steaua – Unirea Brăila         5-2

SSU Poli Timișoara – FC Buzău   1-1

Astra Giurgiu – Viitorul Tg. Jiu      1-0

Miercuri 18 august, ora 20:30

Petrolul – Csikszereda

(Costel Spînu și Costel Nicolae – foto)