Duminică, 21 februarie, pe stadionul Marin Anastasovici, în cadrul etapei  a
XXIV-a, a Ligii  1, formația Astra Giurgiu a învins cu scorul de 2-0, meciul jucat în compania celor de la Dinamo București. Neplătiți de două luni și cu patronul în pușcăriei, astralii au evoluat bine pe parcursul jocului, reușind două goluri spectaculoase prin V. Gheorghe (min.36), a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri și Stahl  (min.41), a înscris cu un șut violent, de la 15 metri, după o respingere a balonului în urma unui corner.
Așadar, două goluri venite după două faze fixe, capitol la care echipa giurgiuveană a suferit enorm în acest retur de campionat. Dinamo pleacă învinsă de la Giurgiu, acolo unde Astra s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, după un meci în care a dictat mai tot timpul jocul. După acest succes, Astra a urcat de pe locul  10, cu 28 de puncte, iar Dinamo coboară  pe locul 12, cu 26 de puncte.
Au evoluat următoarele echipe:
Astra: M. Popa – Hugo Souza (Raspopovici ’68), Găman, Graovac (Jovanovici ’67), David Dias – Canadija, Boe Kane, Wuthrich (Răduţ ’79) – Montini (Krpici ’82), Stahl (Crepulja ’68), V. Gheorghe. Antrenor Eugen Neagoe;
Dinamo: Eşanu – Sorescu, Puljici, Ehmann, S. Filip – Nepomuceno (Mihaiu ’59), Anton, Răuţă (Achim ’59), Fabbrini (Măgureanu ’69) – Gueye, Morsay.
Antrenor Ionel Gane
Costel Spînu