Peste 200 de spectatori s-au aflat sâmbătă după amiază în tribunele stadionului „Gogu Gîrlea” din Port, pentru a viziona partida de fotbal dintre SCM Dunărea 2020 Giurgiu, echipa oraşului, şi Victoria Adunații Copăceni, nimeni alta decât campioana en-titre a județului, joc restant din etapa a 13-a, din Liga a 4-a, seria Sud. 

Dunărea și-a pus singură piedică în meciul cu Victoria Adunații Copăceni. Deși favoriți, giurgiuvenii au remizat pe propriul teren, scor 1-1, la pauză 1-1.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 45, după ce A. Toreţoiu, a înscris din apropierea porții cu capul. Bucuria oaspeților a durat doar două minute. Egalarea a venit în minutul 45+2, Florescu a introdus mingea în plasă la o greșeală a portarului Grancea.

Giurgiuvenii au făcut doar egal, 1-1 cu Victoria Adunații Copăceni și au rămas pe locul trei în clasament, la un punct de primele două clasate, Energia Remuș și Giganții Vărăști.

Fotbaliștii din Adunații Copăceni pregătiți de un antrenor școlit, Ion Văduva, au făcut un meci bun în fața unei echipe giurgiuvene care au  trecut pe apa sâmbetei trei ocazii de gol și o bară.

În urma acestui rezultat, Dunărea ocupă locul 3 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Victoria se află pe 4, cu 23 de puncte.

Despre arbitrul întâlnirii, Ionuț Nanu, din păcate, putem spune că a reușit pe parcursul jocului să enerveze ambele echipe.

Au evoluat echipele:

DUNĂREA: O. Stanciu – Dumitru, Pascu, Ghiţă, Clinchevici – Al. Popescu, Asan, Matache  – Florescu, N. Bucă, Blaga.

Au mai evoluat: Bălțat, M.Gheorghe, Chiran

Antrenor: Dorian GÎRLEA

VICTORIA: Grancea – Păun, Ionică, M. Toreţoiu, A. Toreţoiu – Tănase, Ciupitu, I. Andrei – Frunză, C. Alexandru, I. Marin.

Au mai evoluat: Tudoroiu, Aldea, D. Stanciu şi Doncu

Director tehnic: Costel GRIGORE

Antrenor: Ion VĂDUVA

(Costel Spînu

Costel Nicolae – foto)