Vremea se anunţă a fi ideală pentru această perioadă a anului, astfel încât iubitorii fotbalului judeţean sunt invitaţi la spectacol.

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 11,00, chiar în etapa a 3-a, a Ligii a 4-a, Seria Sud, se va desfășura pe stadionul din Port, confruntarea dintre Dunărea Giurgiu și Voința Slobozia, echipă care momentan este pe locul doi, la egalitate de puncte (șase), cu liderul clasamentului Victoria Adunații Copăceni.

Meciul are o deosebită importanță pentru ambele combatante: ambele echipe au nevoie de puncte pentru a  nu pierde contactul cu „vârful ” clasamentului din Seria Sud.

Este un meci care, deocamdată, va reașeza sau schimba ordinea pe podiumul Ligii a 4-a.

Un alt meci echilibrat se anunţă a fi jocul de la Călugăreni, unde MV primeşte vizita celor de la Dunărea Oinacu. Pentru oaspeții este vremea unei noi victorii, altfel că nici speranțele nu vor mai ajuta cu nimic la moralul „oinăcarilor”!

Un alt meci interesant se joacă la Adunații Copăceni, unde liderul seriei Sud, Victoria din localitate, întâlnește pe Voința Daia. Liderul pleacă din start cu prima șansă, mai ales că joacă pe teren propriu, dar nu trebuie să trecem cu vederea faptul că oaspeții au și ei orgoliul lor, destul de „șifonat”, după ultimele rezultate, astfel că nu vor ceda cu una, cu două.

După „setul” pierdut pe teren propriu, Bolintinenii de la Deal vor încerca să remonteze cumva linia de clasament, dar mai ales golaverajul, în deplasarea de la Florești, dar nu trebuie să omită faptul că fotbaliști gazdă vin după o victorie cu Inter Zorile.

Dar să vedem mai întâi cum arată programul complet al rundei a 3-a:

Seria Sud, ora 11,00

Voința Daia – Victoria Adunații Copăceni

M. V. Călugăreni – Dunărea Oinacu

Real Colibași – Argeșul Hotarele
Gloria Comana – Giganții Vărăști
Dunărea  Giurgiu –  Voința Slobozia
Unirea  Izvoarele – Energia Remuș

Meciul Voința Daia se joacă Sâmbătă,18 septembrie, de la ora 11,00, la Adunații Copăceni. Echipa din Daia, are terenul ocupat pentru o expoziție.

Seria Nord, ora 17,30

Petrolul Roata –  Intre Zorile
AFC Singureni- AS Podul Doamnei
Zmeii Ogrezeni – FC Bolintin Malu Spart
AS Iepurești – Maxima  Hobaia
Real Drăgăneasca – Viitorul Tântava
Argeșul Mihăilești – Luceafărul Trestieni
Avântul  Florești – FC Bolintin Deal

(Costel Spînu)