FOTBAL. În Liga a III-a, seria a 4-a, Dunărea Giurgiu întâlnește în deplasare pe CS Păulești. Programul etapei.

0
71

Sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 14.00,  Dunărea Giurgiu întâlnește, în deplasare, pe CS Păulești, în etapa a 12-a din Liga a III-a, seria a 4-a.

Un joc între echipa de pe ultimul loc al clasamentului si ocupanta locului cinci în  în această serie. Deși giurgiuvenii sunt favoriți conform calculelor hârtiei, prof. Mirel Marin, director și manager al Clubului giurgiuvean, ne-a declarat la telefon că va fi un joc dificil.

“Din punctul meu de vedere, ne așteaptă un joc extrem de dificil. Dacă ne uităm pe clasament, normal că, la prima vedere, suntem  favoriti.  Suntem însă pregătiți pentru acest joc…Ne dorim cu ardoare să câștigam cele 3 puncte, pentru a ne menține pe locul 5. Vor juca și cei trei jucători care etapa trecută au fost reținuți o etapă. Sper și cred că toți cei care vor intra în teren, vor da sută la sută ceea ce pot, pentru a ne îndeplini obiectivul acestui meci, și anume, obținerea celor 3 puncte. Avem forța de a obține această victorie”, a mai spus prof. Mirel Marin, director și manager al Clubului Dunărea Giurgiu.

În tur, la Giurgiu, Dunărea a învins cu 3-0. Partida dintre cele două combatante va avea loc pe terenul de fotbal din Păulești, sâmbătă, 11 noiembrie 2023, de la ora 14.00.

––––––––––––––––––––––––––––––-

Liga 3 își dispută, vineri și sâmbătă, etapa XII-a, din sezonul regular. Iată programul complet :

Vineri, 10 noiembrie, ora 14.00:

CS Dinamo Bucureşti   –  CS Blejoi

SC Popeşti-Leordeni   –  Aro  C-Lung Muscel

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 14.00:

CSO Tricolorul Breaza   –  AS FC Pucioasa

Flacăra Moreni              –   CSO Plopeni

CS Păuleşti                   –  Dunărea 2020 Giurgiu

(Costel Spînu)

Costel Nicolae – foto