FOTBAL. Gata vacanța pentru SCM Dunărea 2020 Giurgiu

0
435

Fotbaliștii de la SCM Dunărea 2020 Giurgiu pun capat, luni, 16 ianuarie 2023, perioadei de vacanta. „Alb-albaștrii” se reunesc la stadionul „Gogu Gîrlea” din Port, de la ora 17.00, pentru primul antrenament din 2023. 

Programul iernii este unul consecvent, ca în fiecare an, cu partide de verificare la fiecare săptămână.
“Plecăm la drum cu încredere și entuziasm. Obiectivul nostru este unul clar, de îndeplinit, câștigarea campionatului și barajul de promovare în Liga a 3-a. Pregătim noutăți la nivel de lot. Sunt sigur că ne vor ajuta în returul, care se anunță incediar. Sper ca publicul să fie alături de noi în retur și să fie optimiști că putem atinge împreună obiectivul”, a precizat prof. Mirel Marin, directorul și managerul giurgiuvenilor.

„Municipalii” ocupă prima poziție a seriei Sud, a Ligii a 4-Giurgiu, la trei lungimi de a doua clasată, Victoria Adunații Copăceni, și șase de a treia clasată, Giganții Vărăști.

În această perioadă, oficialii giurgiuvenii negociază cu mai mulţi jucători, urmând ca, până la startul campionatului, să mai apară şi alte noutăţi în lot.
În pauza competițională, Dunărea Giurgiu a reziliat contractele fundașului Marcel Clinclevic și pe cel al mijlocașului Ionuț Mătreață.
Giurgiuvenii dau piept cu „cîinii roșii”, în primul amical al anului
Programul echipei Dunărea Giurgiu în perioada de pauză competițională a fost, în mare, stabilit. Până la reluarea campionatului, „Municipalii”, vor urma să dea piept cu cinci formații. Au fost stabilite amicale cu CS FC Dinamo București, Petrolul 95 Ploiești, CS Păulești, CSU Ștința București și CS Popești Leordeni. Partidele de pregătire vor avea loc între 25 ianuarie și 15 februarie, după cum urmează:
  • 25 ianuarie: CS FC Dinamo București (primul loc Municipiu București) – în deplasare
  • 28 ianuarie: Petrolul 95 Ploiești, (Liga A Prahova, locul 3) – pe teren propriu
  • 4 februarie: CS Păulești (L3, locul 7) – în deplasare
  • 11 februarie: CSU Ștința București (L4 locul 5, București) – pe teren propriu
  • 15 februarie: Popești Leordeni (L3, locul 2) –  pe teren propriu.

 „Terenurile și orele de joc urmează să fie stabilite în funcție de condițiile meteo”, anunță clubul alb-albastru.

(Jurnal)