FOTBAL. Dunărea Giurgiu s-a calificat în finală play-off-ului Ligii a IV-a, pentru desemnarea campioanei județene.

0
1136

Echipa ”Dunărea Giurgiu” (foto 1), a avut parte de un meci foarte dificil, sâmbătă,4 iunie, pe stadionul Astra, dar a reușit în final să învingă pe AFC Singureni cu 2-0 (0-0), în meciul din prima semifinală de play-off, a Ligii a IV-a, pentru desemnarea Campioanei Județului Giurgiu la fotbal.

 Foto 1

Giurgiuvenii au evoluat dezinvolt, făcând totul pentru a fi mereu primii la balon. La  final Dunărea s-a impus meritat, prin golurile marcate de Țangulea (min.50) și Cazaciuc (min. 90). Scorul putea fi mai mare dacă giurgiuvenii nu ar fi ratat patru ocazii  de gol, din poziții favorabile.

Cu toate că arbitrajul prestat de Ene Mihai a fost bun, din păcate în unele momente ala jocului, a fat imprezia că a ținut neapărat să iasă în evidență.

Și astfel, sâmbătă la prânz, aproximativ  1500 de spectatori au aplaudat victoria  reușită de Dunărea Giurgiu, în prima semifinală a play-off-ului Ligii a IV-a, pentru desemnarea Campioanei județului nostru la fotbal, bucurându-se la finalul partidei de calificarea în finala play-off -ului.

La scurt timp după terminarea partidei, prof.Mirel Eugen Marin, directorul Clubului Dunărea Giurgiu  a oferit o declarație pentru Jurnal giurgiuvean: „A fost un meci dificil, tensionat în care echipa noastră a condus ostilitățile în teren. Mă bucur de victoria noastră… A fost un efort de echipă. Deja începem să ne gândim la meciul de sâmbătă, din finală. Vrem să facem din nou o partidă foarte bună și să câștigăm titlul de campioană a județului.Î n orice caz, Singureni-ul rămâne o echipă bună”.

Din păcate în unele momente ale jocului, din tribună  s-au auzit expresii mai puțin ortodoxe , destinate în special brigăzii de arbitri.

Grație acestui succes, “Leii” Dunării Giurgiu vor evolua sâmbătă,10 iunie, de la ora 11:00, pe stadionul Astra din Municipiu, cu scopul câștigării titlului de Campioană a județului.

DUNĂREA Giurgiu: Stanciu – G. Mina, Mitrea, Constantin, Blaga – Lungu – Florescu, Popescu, Ioniță, Țangulea – Dicianu. Antrenor: Andrei NEMȚESCU. Au mai evoluat: Matache, Cazaciuc, Nemțescu, Mizdrescu și Pasăre.
AFC SINGURENI: Popa – Mușat, Tutunaru, Bardaș, Vătafu – Nicolae – Drăghici, Zeciu, Geană, Neculai – Fluerică. Antrenor: Cristian RĂGĂLIE
Au mai evoluat: Toma, Damian, Coman și Stoian

(Costel Spînu)