FOTBAL. Dunărea Giurgiu joacă sâmbătă cu MV Călugăreni în Cupa României, faza județeană. Vezi programul complet al meciurilor…

0
464

Sezonul fotbalistic de primăvară va fi deschis sâmbătă,18 februarie 2023, cu etapa a treia a Cupei României, faza pe județul Giurgiu.

Sâmbătă, 18 februarie 2023,de la ora 14,30, Dunărea Giurgiu va juca la Călugăreni,cu echipa gazdă Mihai Viteazul, în  etapa a III-a a Cupei României la fotbal, faza județeană. Giurgiuvenii, cu pretenții de promovare  în acest an, sunt, evident, favoriții jocului de sâmbătă.

 „ Fiecare meci este foarte important. Cupa României este o competiție foarte  importantă și dacă ajungem în finala Județeană, avem șansa să jucăm cu un trofeu pe masă.

 

Mergem la Călugăreni foarte hotărâți, foarte motivați să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a reuși. Nu ne gândim, să ne menajăm, nici vorbă de acest lucru! Le-am spus și băieților, …primul pas este meciul de la Călugăreni, mergem acolo să câștigăm și apoi vom pregăti meciul din prima etapă a returului de la Colibași. Avem clar ca  obiectiv să câștigăm acest meci. Și evident la finalul sezonului, Cupa României și Campionatul.Trebuie să ne luptăm pe ambele fronturi. Avem lot numeros, echilibrat valoric și bine pregătit,” a declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al echipei Dunărea Giurgiu.

Partida va avea loc de la ora 14.30. Un meci în care favorită este echipa din Giurgiu, în care îi puteți vedea la lucru pe noii jucători trasferanți în această pauză de campionat la echipa Municipiului.

Populara competiție programează sâmbătă, 18 februarie 2023, meciurile turului trei, de la ora 14,30, după următorul program:

Zona Nord

Maxima Hobaia – stă

Unirea Ghimpați – Avîntul Florești

FC Bolintin Malu Spart  – AS Viitorul Tîntava

Petrolul Rata – Luceafărul Trestieni

 AFC Sngureni – AS Crevedia Mare

Tinertul Vadu Lat – Inter Zorile

Zona Sud

Unirea Izvoarele – stă

Inter Valea Dragului – Energia Remuș

 MV Călugăreni – Dunărea Giurgiu

Giganții Vărăști – Unirea Slobozia

Gloria Comana – Omerta Stoenești

Axi Adunații Copăceni – AS Greaca

În caz de egalitate, după 90 minute de joc, se vor executa lovituri de departajare.

(Costel Spînu)