Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, din etapa a 17 -a, a Ligii 1 la Fotbal, se anunță un meci de excepție, nu doar din punctul de vedere al echipelor care se întâlnesc, dar și datorită celor doi antrenori,  ambii olteni ce au jucat la Universitatea Craiova.

După  rezultatul negativ din etapă trecută, Astra Giurgiu se pregătește de un meci foarte dificil pe teren propriu, împotriva ocupantei locului trei, Universitatea Craiova.

Esențial pentru fotbaliștii giurgiuveni este să depășească pasa proastă prin care trec şi să le ofere suporterilor un nou succes pe teren propriu, eventual la scor ( sunt sigur că n-o să se supere nimeni!).

Sunt convins că Eugen Neagoe a pregătit această partidă în cele mai mici detalii,  rămâne doar ca elevii săi să-i respecte indicațiile şi mai ales să n-o „comită” din nou…

De partea cealaltă, antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, dorește cele trei puncte pentru a rămâne aproape de FCSB și CFR Cluj, ocupantele locurilor 1 și 2.

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova  are loc luni,18 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul Marin Anastasovici și va fi arbitrat la centru de bucureșteanul Adrian Stănescu, asistat de Mihai Bogdan Gheorghe (Bucureşti) și Paul Dimancea (Constanţa).

Arbitrii: A: Petrescu Radu (Bucureşti) – A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) – A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)

R1: Dumitrache Bogdan (Bucureşti)

Obs: Ionita Andrei (Bucureşti)

(Costel SPÎNU)