Fostul șef adj. al IJP Giurgiu, Nelu Buciu, a fost medaliat de conducerea Poliției Române pentru merite deosebite în carieră!

1
1232

Miercuri 11 aprilie, în cadrul unei ședințe festive a Conducerii Inspectoratului General al Poliției Române, la care au participat toți șefii direcțiilor din subordine și în prezența Inspectorului General, Ioniță Alexandru Cătălin, au fost oferite diplome și plachete de merit unui număr de 6 chestori și alți 24 de ofițeri, foști șefi de inspectorate județene de Poliție.

Printre aceștia s-a aflat și un giurgiuvean, este vorba despre fostul șef adjunct al Inspectoratului județean de Poliție Giurgiu, Nelu Sandu BUCIU, care a obținut această înaltă distincție pentru meritele deosebite obținute de-a lungul întregii sale cariere.

Un material mai amplu despre activitatea polițistului Nelu Sandu Buciu, dar mai ales despre ascensiunea în profesie și lucrurile mai puțin știute  din viața  Omului Nelu Buciu, într-o ediție următoare a cotidianului nostru print și respectiv on line.  

(Jurnal)

1 COMENTARIU