După cum scriu tabloidele, Gabi Bădălău, fiul fostului Președinte al PSD Giurgiu, actualul vicepreședinte al Curții de Conturi, Niculae Bădălău, este în pragul unei noi căsătorii cu Diva, Bianca Drăgușanu.

În ciuda discuțiilor aprinse, după cum scria recent presa, apărute între Niculae Bădălău și fiul acestuia pe tema viitoarei mirese, se pare că juniorul este decis să meargă până la capăt cu intențiile sale.

După cum constatăm, tânărul Bădălău este atras de  personaje din lumea show-business-ului, deși realitatea a arătat că mariajul cu astfel de personaje nu este durabil, ducând în final la scandaluri  urâte și păgubitoare pentru imaginea personajelor principale…Este cazul divorțului dintre Gabi Bădălău și cântăreața Claudia Pătrășcanu care duc de un an și jumătate un război prin tribunale pentru stabilirea custodiei băieților lor.

În ciuda tuturor acestor evidențe se pare că cei doi iubiți  sunt foarte aproape de o căsătorie, așa cum scrie revista cancan.

Conform acelorași surse cei doi s-au mutat de ceva timp împreună, Bianca  făcând mari eforturi pentru a intra în grațiile viitorilor socrii.

Diva, ce în ultimii ani a reușit prin ajustările pe care și le-a făcut corpului, să semene tot mai mult cu o Păpușa ”Barbie”, declară  că i se întâmplă exact ce-și dorea si că este  foarte fericită, mărturisind presei că se va mărita foarte  curând.

 O veste care nu surprinde pe nimeni, știut fiind că Bianca se aprinde repede când este vorba de dragoste, ea speând că de data aceasta  (a treia oara.!) o să-I aducă noroc.

După cum știți vedeta a mai fost măritată cu Victor Slav și cu controversatul om de afaceri, Alex Bodi, acuzat recent  într-un  dosar de trafic de persoane și proxenetism.

(City Zen)