liviu_dragnea_97314900Câștigătorul detașat al alegerilor de duminică, 11 decembrie, este Partidul Social Democrat, care se pregătește acum de guvernare. Rezultatul voturilor în favoarea social democraților plasează județul Giurgiu printre primele din țară. Se pare că programul pe care l-au promis social democratii în campanie le-a adus victoria în 35 de judete, din 42.

Finanțiștii spun că programul propus de către PSD este nebunesc . Totuși, de acum înainte,  echipa lui Liviu Dragnea trebuie  să pună în practică, promisiunile făcute:  majorărilele salariale, reducerea șomajului, și beneficiile fiscale, promise pentru companii. Primul mesaj dat de Liviu Dragnea, după Exit Poll-uri, a fost cel pentru partenerii externi: „Romania îsi va respecta toate angajamentele internationale, strategice si economice. Si toate parteneriatele.”

Seful PSD a promis totodată  ca va respecta programul de guvernare prezentat în campania electorala. Vom trăi și vom vedea! Nu ne rămâne decât să așteptăm…Dar nu prea mult, că iar dă românul în foc!

(Jurnal)