În perioada 13-15 decembrie, echipa de lupte greco-romane a S.C.M. – Dunărea Giurgiu a participat la etapa a 10 a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane organizată de către D.J.T.S.-Argeș și C.S. Muscel din localitatea Câmpulung Muscel.

„Comportarea lotului giurgiuvean a fost una așa cum ne așteptam, reușind să cucerim un număr de 12 medalii astfel : sportivii Lazăr Luca – categoria 35 kg, Dumitru Andrei categoria 45 kg , Gheorghe Valentin categoria 48 kg și Jarcalete Marian categoria 100 kg au ocupat locul 1 la categoriile menționate. Pe locul 2 sau clasat sportivii: Hergelegiu Lucian categoria 38 kg , Niță Laurențiu categoria 42 kg , Bălăceanu Iulian categoria 76 kg , și GHEORGHE VALENTIN categoria 52 kg. Pe locul 3 s-au clasat: Bălăceanu Marian categoria 60 kg , Roată Petronel categoria 76 kg , Gusatu Ciprian categoria 55 kg – născut în 2011. Comportamentul sportivilor pe parcursul întregului an, inclusiv la această ultimă competiție, ne dă speranțe că anul 2020 va fi un an bun pentru secția de lupte și sportul giurgiuvean”, ne-a spus prof. Florin Antonescu , antrenorul secției de lupte giurgiuvene.

Nu ne-am despărțit de micii luptători și de antrenorul lor, înainte de a prelua urările lor de bine, în preajma sărbătorilor, de sănătate și ,,La multi ani!”, urări adresate atât colectivului redacțional, dar și celor care au fost lângă echipa de lupte în cursul anului ce urmează să se încheie.