AcasăActualitateAnunț presa scrisă

Anunț presa scrisă

Asociația Exino în parteneriat cu Asociația Intreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna (ASIMCOV), implementează în perioada octombrie 2019 – septembrie 2022, proiectul ”Consolidarea coeziunii economice și sociale în regiunea Sud-Muntenia și în regiunea Centru” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei.
Obiectivul principal al proiectului vizează dezvoltarea unui ecosistem de antreprenoriat social prin finanțarea unui număr de 21 de întreprinderi sociale/întreprinderi sociale de inserție, prin acordarea de sprijin financiar de minimis și prin furnizarea unui program amplu de formare, consiliere și mentorat destinat noilor entități care vor derula planurile de afaceri selectate în urma unui concurs organizat în proiect. În cadrul grupului țintă vor fi selectate printr-o procedură transparentă care va fi făcută publică pe pagina website a Asociației Exino, 104 persoane care au domiciliul sau reședința în Regiunea Sud Muntenia sau în Regiunea Centru și care doresc să înființeze o întreprindere de economie socială.
În luna decembrie vor avea loc la Sf. Gheorghe și Sibiu evenimente de informare privind oportunitățile oferite de proiect și derularea activităților. Invităm persoanele interesate, să consulte pagina web-site a proiectului https://exino.ro/proiecte/solidar-start-up sau pagina facebook https://www.facebook.com/structurideeconomie-socială pentru a fi la curent cu evoluția activităților și cu lansarea procedurii de recrutare și selecție a grupului țintă.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combatarea sărăciei Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Prioritatea de investiții 9v: Promovarea antreprenoriatului social și a integrării vocaționale în intreprinderile sociale și economia socială și solidară pentru a facilita accesul la ocuparea forței de muncă Obiectiv Specific (O.S.) 4.16: Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră autosustenabilă.
Pentru detalii puteți vizita pagina Website a proiectului https://exino.ro/proiecte/solidar-start-up/ sau puteți suna la numărul de telefon: 0735.814.464, Ema Șeclăman, Coordonator activitate de informare și recrutare grup țintă.

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
54 %
5.5kmh
86 %
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
31 °
lun
33 °
mar
32 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!