Nu că ne-ar freca grija de beizadelele celor aflați la putere, dar după cum constatăm mai toți trăiesc, studiază, se distrează sau se tratează departe de țară. Este și cazul  Alexandrei, fiica fostului lider PSD, Liviu Dragnea  care locuiește taman în… America.

Asta în ciuda declarațiilor patriotarde ale tatălui său, dinainte de a fi găzduit la ”mititica” , declarații în care ex-președintele social democraților  nu omitea niciodată să  vorbeasă despre ”România noastră dragă”,  casa noastră pe care nu avem dreptul să o părăsim.

De curând Alexandra  a revenit în țară pentru a-și vizita tatăl, încarcerat la penitenciarul Rahova.

Fata lu’ tata are 24 de ani și nu îi place să iasă prea mult în evidență. Tânăra a terminat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a plecat în… Los Angeles, din preaîndepărtatul SUA. Că doar nu rămânea în Teleorman să dea mâncare la peștii ademeniți în Belina. 

Totuși, în urmă cu mai mulți ani, Alexandra i-a pus la dispoziție iubitului ei domeniul tatălui său din Teleorman. Artistul a filmat acolo videoclipul piesei „Cu capul în nori”, în care a apărut și Alexandra Dragnea.

În trecut  fata lu tata a avut de-a face cu modelingul. Ba chiar a reușit să facă și un pictorial , adică nu s-a jenat să facă topless, rămânând  în fundul gol.

În concluzie nu ne alegem copiii, cum nici copiii nu își ale părinții pe care și i-ar dori…!

(City ZEN)

Liviu Dragnea, are de ispășit o pedeapsă definitivă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în urma condamnării din dosarul angajărilor fictive la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.