Magdalena Șerban, femeia care în luna decembrie a împins o tânără pe şinele metroului bucureştean, a fost trimisă în judecată. Femeia va fi judecată pentru tentativă de omor şi omor calificat, a informat Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor. Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban, a împins o tânără spre liniile de metrou,  iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic. Ea le-a spus anchetatorilor că a avut o stare de disperare şi o decădere din cauza unei vieţi lipsite de hrană şi adăpost.

Motivaţia gestului ucigaş , o tâmpenie!

În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o „altercaţie” şi „îmbrânceală” cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere. „Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?”, le-ar fi spus femeia , cu tupeu, judecătorilor.

(Jurnal)