Marți seară, în jurul orei 23.00, un autoturism ce venea în viteză dinspre centrul orașului,  fără nicio explicație logică, după ce a lovit un stâlp de pe marginea șoselei București, în dreptul Poștei,  s-a învârtit pe carosabil după care s-a oprit în bordura magazinului Sigma Expres.

Conducătorul auto se pare că era polițist – după cum ne declarau câțiva dintre cei ce s-au aflat la locul accidentului. Aceștia ne-au spus că individul purta haine de polițist.

Conform acelorași surse,  autorul accidentului a fugit imediat de la locul accidentului, cu sângele șiroind pe față, după ce, probabil, din cauza șocului produs, s-a lovit de sticla parbrizului autoturismului, deși airbagurile au funcționat.

Impactul a fost atât de puternic încât roata din față,  stânga, a automobiliului  a fost aruncată la câțiva metri în fața acestuia.

În mașină nu se mai aflau alți pasageri. Se bănuiește că persoana băuse, motiv pentru care a părăsit locul accidentului.

Urmează acum cercetările care vor indica care este identitatea   conducătorului  auto și care sunt cauzele accidentului.

Vom reveni cu amănunte…

(Jurnal)