Polițiștii giurgiuveni efectuează cercetări, după ce în ultimele 24 de ore au depistat mai multe persoane, conducând autovehicule fără să posede permis de conducere, sau care au condus autoturisme neînmatriculate, pe drumurile publice.

Astfel joi, 3 ianuarie, a.c., în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat în trafic un tânăr de 32 de ani, din comuna Comana, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Independenței, din municipiul Giurgiu, fără să posede permis de conducere.

De asemenea, tot joi, 3 ianuarie  a.c, polițiștii au depistat în trafic, pe străzile Gloriei și Bulevardul C.F.R, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 29 de ani și un bărbat de 50 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, în timp ce conduceau autoturisme neînmatriculate pe drumurile publice.

În cauză au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără să posede permis de conducere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.