Cu puțin timp în urmă, pe un site local apărea un articol-dezvăluire, în care viceprimarul comunei Bulbucata, E. B., acuza familia primarului din localitate, de violențe împotriva ei și a familiei ei…

Dar iată ce a povestit viceprimarul din Bulbucata pentru publicația amintită:

În luna ianuarie 2020 un rival al primăriţei a venit la noi acasă pentru a discuta cu soţul meu. Aflând despre această vizită, a doua zi  mi-a retras toate atribuţiile şi a refuzat să mai vorbească cu mine. (…) Când soţul şi fiul meu au revenit la sediul primăriei, cei trei băieţi ai primăriţei, însoţiţi de finul lor, N. I. (angajat al primăriei), s-au năpustit asupra noastră şi au început să ne lovească cu sălbăticie strigând: Ce morţii voştri căutaţi aici? M.A. îmi lovea fiul în faţă, în timp ce N. I. îl ţinea de mâini. A.I. mă lovea pe mine până am căzut şi am spart un geam din primărie.
În timpul acesta primăriţa privea ca la un spectacol, strigând: Bine va face, aşa vă trebuie! După ce am reuşit să scăpăm din mâinile familiei primarului, plini de sânge, am sunat la 112”.

Evenimentul legat de violențele la care au fost supuși membrii familiei viceprimarului din Bulbucata, s-a petrecut pe data de 13 martie 2020. Motivul pentru care cei din familia viceprimarului comunei Bulbucata a făcut public scandalul în care i-a fost implicată familia a fost legat de faptul că, în cele peste patru luni de când s-au petrecut evenimentele, deși ar fi fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, nu ar fi fost solicitați de nimeni pentru declarații.

Pentru mai multe detalii, reporterii „Jurnal giurgiuvean” i-au contactat pe reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu care au declarat:

„Într-adevăr, în data de 13 martie 2020 am fost solicitați, prin Numărul Unic de Urgență 112, în jurul orelor orelor 10,00, polițiștii Secției 6 au fost sesizați de o persoană din Bulbucata cu privire la faptul că a fost agresată de către fiul primarului din Bulbucata. La fața locului s-a deplasat un echipaj, care a constatat că solicitarea se confirmă, în sensul că în jurul orelor 9,50 în incinta Primăriei, în urma unor discuții contradictorii, B.I, B.C au fost agresați de A.I, în sensul că s-au lovit cu pumnii în zona feței, totodată îmbrâncindu-se. La fața locului a fost prezent și un echipaj al Serviciului de ambulanță care a acordat îngrijiri medicale lui B .I ce a fost mai apoi transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, pentru investigații și tratament de specialitate. Cei agresați au declarat că își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal. Conform legii, s-a întocmit atunci dosar penal pentru lovire și alte violențe. Nu am cunoștință dacă au și depus plângere în termenul legal de 90 de zile de la data producerii faptei”, a mai precizat reprezentantul IPJ Giurgiu.

Din păcate, deși reporterii noștri au încercat, timp de două zile, să ia legătura și cu cea acuzată de violențe, primarul comunei Bulbucata, ne-am lovit, de fiecare dată, de clasicele replici „Este puțin ocupată, reveniți”, „Doar ce a ieșit din birou” sau, mai nou, de „Post telefonic deranjat temporar”.

 

(Jurnal)