Europarlamentarul Dan MOTREANU: „Cadre didactice, studenți și elevi din județul Giurgiu, în vizită la Parlamentul European”

0
526

Europarlamentarul liberal, Dan Motreanu, i-a avut ca invitați, în Parlamentul European, pe mai mulți studenți și elevi din județul Giurgiu vorbindu-le cu această ocazie despre activitate sa în Parlamentul European, despre Anul Tineretului 2022 și despre programele UE pentru tineri: Erasmus, DiscoverEU, Corpul European de Solidaritate, programul „Școli-ambasador”.

„Printre invitații mei s-au numărat studenți la drept, medicină, limbi străine, automatică sau jurnalism, alături de câțiva elevi de clasa a XII-a.

Aceștia sunt implicați în proiecte dedicate comunității, fondatori ai unor cluburi de dezbatere (în limba română și engleză), deținători ai Certificatului Cambridge, pasionați de istorie, cultură. Am remarcat că sunt interesați să afle cât mai multe lucruri despre Uniunea Europeană.

De asemenea, am avut drept invitați copii care, dincolo de rezultatele excepționale la învățătură, au dovedit implicare în comunitatea din care provin. Ei au participat la activități umanitare și de voluntariat și s-au arătat, permanent, disponibili pentru acțiunile civice inițiate în județul Giurgiu”.

(Dan Motreanu- europarlamentar și vicepreședinte PNL)