Luni, 9 septembrie, așa cum s-a întâmplat în toată țara, și la școlile din județul nostru a sunat primul clopoțel al anului școlar 2019 – 2020.

La Joița, mai exact la Școala gimnazială nr. 1 din localitate, primarul Constantin Tănase a fost prezent în mijlocul celor aproximativ 200 de elevi care învață la această instituție de învățământ, transmițându-le următorul mesaj:

Sunteți primiți astăzi într-o clădire modernizată, cu un teren de sport nou. Noi, Primăria Comunei Joița, am făcut tot posibilul pentru a vă oferi cele mai bune condiții de învățătură, astfel că ne dorim ca, la finele acestui an școlar, cei care veți susține probele la Examenele Naționale, să obțineți rezultate cât mai bune”.

Școala a fost recent renovată, i s-a instalat o centrală termică alimentată cu gaze naturale, și i-a fost construit un nou teren de sport, în curte.

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, după cum ne preciza viceprimarul comunei, Alexandru Păun, atât școala din Joița, cât și cea din Bâcu, au toate autorizațiile necesare, un lucru demn de laudă pentru conducerea primăriei comunei Joița.

(Jurnal)