Elevii din comuna Adunații Copăceni s-au întors în bănci

0
111

Așa cum s-a întâmplat, de altfel, în cea mai mare parte a unităților de învățământ din județ, și la Adunații Copăceni copiii din clasele primare, precum și cei de clasa a opta, s-au întors în bănci, începând cu data de 8 februarie.

După cum declara primarul comunei, Dan Rusu, cei aproximativ 200 de copii din satele comunei beneficiază de condiții optime de învățare, cu respectarea tuturor regulilor impuse de perioada pe care o traversăm.

De astăzi, 8 februarie 2021, copiii din comuna noastră au revenit în clasele de curs. S-au creat toate condițiile de siguranță pentru desfășurarea orelor astfel încât să preîntâmpinăm orice problemă. La prima oră, așa cum era de așteptat, unii dintre micuți erau încântați, alții puțin supărați, dar sunt sigur că vor reintra în ritmul normal, pentru că, în opinia mea, învățatul este singura soluție pentru reușita în viață”, spunea primarul Dan Rusu, care, de altfel, a și fost prezent în mijlocul micuților în prima zi de școală a noului semestru.

Totodată, acesta și-a manifestat speranța că elevii vor beneficia de cursuri cu prezența fizică, până la finalul acestui an școlar, chiar dacă, prin eforturile făcute de conducerea primăriei din Adunații Copăceni, fiecare copil a beneficiat de tabletă conectată la internet pentru cursurile online.

(Jurnal)