20161206_091229În ultima perioadă, pentru că vremea capricioasă de iarnă încă nu şi-a făcut simţită prezenţa, angajaţii Direcţiei Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic (D.J.T.A.D.J.C.T.) Giurgiu au continuat să efectueze o serie de lucrări specifice domeniului de activitate.

Conform declaraţiei directorului instituţiei, ing. Marius Olteanu, pentru publicaţia noastră, în ultima perioadă au fost executate lucrări de refacere a terasamentului şi de reprofilare a drumului pe DJ 506 A, limită judeţul Teleorman – Toporu şi pe DJ 151 E, limită judeţul  Dâmboviţa – Trestieni. De asemenea, au fost efectuate lucrări de trasare a marcajelor rutiere longitudinale şi a trecerilor de pietoni pe DJ 504 A şi DJ 504, dar şi lucrări de trasare a marcajelor rutiere pe DJ 601 A, DJ 602 Joiţa şi DJ 601 E Ulmi. În acelaşi timp, angajaţii Direcţiei au efectuat şi lucrări de întreţinere periodică pe DJ 412 B, Clejani.

În ceea ce priveşte priorităţile instituţiei pentru perioada următoare, ing. Marius Olteanu ne-a precizat că se vor continua lucrările de marcaje a trecerilor de pietoni, cu semnalizarea rutieră aferentă, pe DJ 601- A şi DJ 602 -Joiţa. Bineîneţeles, continuăm şi aprovizionarea cu material antiderapant (150 tone de sare) şi antiaglomerant (350 tone de nisip), în vederea efectuării lucrărilor de deszăpezire, atunci când va fi cazul. Şi pentru ca iarna să nu ne ia prin surprindere, ne ocupăm şi de echiparea autoutilajelor în vederea deszăpezirii şi revizuim drumurile în vederea montării de semnalizare rutiere aferentă acolo unde aceasta lipseşte, ne-a mai spus ing. Marius Olteanu, mulţumit că deocamdată condiţiile atmosferice i-au oferit posibilitatea continuării lucrărilor ce fuseseră începute în câteva din zonele de competenţă ale Direcţie pe care o conduce.

(Teodora Nicolae)