În dimineața zilei de 2 aprilie, în comuna Clejani izbucnea un conflict între două familii rivale, de romi, incident în care – așa cum sciam la acel moment – protagonişti au fost copiii acestora. În timpul incidentului produs au fost folosite arme de foc,  lucru care i-a panicat pe locuitorii comunei… 

Contactat telefonic, la scurt timp după consumarea incidentului,  primarul comunei, Florin Nidelea ne-a precizat faptul că discuţiile dintre cele două familii de romi din Clejani  persistă de  de mai multă vreme, şi că, în urma altercaţiei,  câteva persoane au fost rănite.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, subcomisar de poliţie George Patentaşu, ne-a precizat că în conflict  s-a folosit o armă, cel mai probabil cu alice, dar că acest lucru rămâne să se stabilească în urma cercetărilor care se efectuau  la faţa locului. În urma altercaţiei, două persoane, de 41, respectiv 45 de ani, au fost transportate la o unitate spitalicească din Capitală.

La acea oră, mai multe persoane erau  duse la audieri, urmând ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a izbucnit conflictul şi cine se face vinovat.

Iată că au trecut 3 săptămâni de la incident și Poliția nu a găsit armele și respectiv pe cei care le-au folosit. Ne surprinde lentoarea cu care se desfășoară cercetările în acest caz  dar mai ales că deși autorii scandalului  sunt dovediți nu s-a aflat nici până acum cine a folosit arme .  

Afirmăm acest lucru pentru că până la această dată  nu am primit niciun comunicat  oficial în acest sens. Iată de ce  Redacția cotidianului  nostru a  înaintat o adresă către Inspectoratul județean de Poliție Giurgiu sperând să primească un răspuns lămuritor.

Asta pentru că așa cum ne mărturiseau, locuitorii sunt îngroziți de faptul că aceste arme ar putea fi folosite în continuare pe străzile comunei punând în pericol viața altor cetățeni.

 (Jurnal)