Se pare că zilnic, cetățenii comunei Frătești identifică și devoalează, în același timp, nereguli (unele dintre ele grave) făcute de primarul comunei, Marian Cărățeanu.

După dezvăluirile făcute referitor la locația din care buldoexcavatorul primăriei făcea săpături (oamenii din zonă spun că din apropierea unei gropi în care au fost îngropați peste 2000 de porci, uciși în perioada epidemiei de Pestă Porcină Africană) pentru alimentarea cu „materie primă” (a se citi chișai – material obținut dintr-un amestec de nisip și pământ) pentru reabilitarea mai multor ulițe din comună, iată că o nouă „ispravă” îl aduce pe primarul Cărățeanu în atenția mass media.

„O grămadă de chișai folosit de o societate comercială care a efectuat un trotuar în Frătești. Chișaiul a fost adus în anul 2019, în toamnă. Patron un anume Botoroagă, combinat cu ginerele primarului, care la ora actuală a abandonat lucrările pentru că a fost bătut de un șofer căruia îi datorează 200 milioane lei pentru lucrările efectuate. Patronul și-a primit banii de la primărie și pe chișaiul pe care i l-a oferit gratuit primarul. Lucrarea i-a fost încredințată direct iar proiectul nu a fost prezentat în consiliu în vederea aprobării. Grămada se află în centrul comunei, lângă dispensarul uman”, mai spuneau cetățenii comunei, care ne-au și trimis imaginea alăturată.

(Jurnal)