DSC_8414Nevoită să strângă lemne de pe stradă pentru că cele pe care le-a cumpărat pentru a-și încălzi locuința s-au epuizat, o bătrânică din municipiul Giurgiu a fost văzută de către un agent al Direcției Poliției Locale scoțând din pământ un par de lemn ce susținea copacii plantați pe șoseaua de Centură a Orașului.  În urma discuției pe care agenții constatatori Mihai Tănase și Ionuț Fudulu au avut-o cu femeia în vârstă de 81 de ani, sensibilizați de situația materială precară a acesteia, au dispus aplicarea unui avertisment scris.

La propunerea directorului adjunct al Direcției Poliției Locale, Mihăiță Penciu, primarul municipiului Giurgiu a dispus către Giurgiu Servicii Locale o rezoluție prin care bătrânei să i se acorde în mod gratuit lemne pentru încălzirea locuinței. Astfel, în cursul zilei de astăzi,  Primăria Municipiului Giurgiu prin Giurgiu Servicii Locale a trimis la locuința bătrânei aproximativ 500 de kilograme de lemne.

Femeia în vârstă de 81 de ani trăiește împreună cu nepoata ei care are 14 ani, situația materială a acestei familii fiind una precară.

(Jurnal)