Un bărbat este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un utilaj agricol care, din cauza unei defecțiuni, a distrus asfaltul pe șoseaua principală, din localitatea Stejaru. Conducătorul auto, nu poseda permis de conducere, utilajul agricol nu era înmatriculat și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă, 7 iulie , în jurul orei 15.30, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat, din comuna Singureni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, un conducător al unui utilaj agricol, a distrus asfaltul pe șoseaua principală, din localitatea Stejaru.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 38 ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, care, în cursul zilei de 7 iulie , în jurul orelor 15.00, a condus un utilaj agricol, pe Drumul Comunal 105, în localitatea Stejaru, iar din cauza unei defecțiuni, în dreptul stației de autobuz din localitate, discul ce era tractat, a căzut pe sol și a mers aproximativ 3 metri, distrugând asfaltul.

Totodată, din verificările efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, utilajul agricol pe care îl conducea nu era înmatriculat și se afla și sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto, a fost transportat la spitalul pentru recoltarea de probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.

(Jurnal)

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de distrugere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.