Dunărea Giurgiu susține, sâmbătă, un meci amical cu FC Bolintin Malu Spart

0
345

Dunărea Giurgiu are programat sâmbătă, 5 februarie, pe terenul din Port, de la ora 13:00, un amical în compania echipei FC Bolintin Malu Spart, locul 2 în Seria Nord din Liga a 4-a giurgiuveană.

Pe locul 2 în seria din care face parte, în Liga a IV-a, FC Bolintin Malu Spart are şanse mari să mai prindă una dintre primele 2 poziţii, care ar duce la calificarea echipei  în play-off, pentru desemnarea campioanei Județului Giurgiu, alături de fotbaliștii giurgiuveni care, la rîndul lor, au șanse mari la play-off.

Partida cu FC Bolintin Malu Spart va fi a cincea, din intervalul dintre  sezoane, pentru giurgiuveni. Cu ocazia acestui meci, antrenorul echipei Dunărea,  prof. Dorian Gîrlea dorește să își țină în priză jucătorii, pe durata pauzei de campionat.

Alb-albaștri vor mai disputa două meciuri amicale până la primul meci oficial (25 februarie, restanța cu Victoria Adunații Copăceni), cu Real Drăgăneasca (sâmbătă, 12 ianuarie) și Maxima Hobaia (sâmbătă, 19 ianuarie), ambele meciuri urmând a se  juca pe stadionul din Port.

Rezultate înregistrate în intersezon de “alb-albaștri”

Dunărea Giurgiu  –  Astra Giurgiu          1-4

Dunărea Giurgiu  –  AFC Singureni        2-2

Avîntul Florești  –  Dunărea Giurgiu     0-4

Dunărea Giurgiu (echipa a 2-a) – Gloria  Comana 1-3

(Costel Spînu)