Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Dunărea Giurgiu obține o victorie clară în deplasarea de la Călugăreni

Dunărea Giurgiu obține o victorie clară în deplasarea de la Călugăreni

0
Dunărea Giurgiu obține o victorie clară în deplasarea de la Călugăreni

Sâmbătă, 15 octombrie, Dunărea Giurgiu (foto), a câștigat cu scorul de 3-0, meciul din deplasare contra celor de la MV Călugăreni, dispută ce a făcut parte din etapa cu numărul VII a Ligii a 4-a, seria Sud, și a reprezentat derby-ul etapei.

Alb-albaștrii au reușit să modifice tabela de marcaj în minutul 21 prin Tony Constantin, scor ce avea să fie prezent și la pauză pe tabela de marcaj. În cel de-al doilea minut al reprizei secunde, Marinel Blaga își trece numele pe lista marcatorilor, urmând ca în minutul 68, Robert Cazaciuc să stabilească scorul final de 3-0 pentru oaspeți. În minutul 49, gazdele rămân fără portarul Mincă, care a fost eliminat pentru fault în postura de ultimul apărător.

„În primul rând, meciul cu echipa din Călugăreni a fost important prin prisma clasamentului. Nu ne permitem pași greșiți, e important să aducem puncte. Punctele câștigate sunt foarte importante pentru că ne dau un moral foarte bun. Noi ne vedem de meciurile pe care le jucăm și vrem să le câștigăm pe fiecare, indiferent cu cine jucăm” a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al CSM Dunărea Giurgiu.

Clasamentul Ligii a 4-a, seria Sud, este condus de Victoria Adunații Copăceni, urmată de Dunărea Giurgiu, ambele cu punctaj maxim (18 puncte), departajate de golaveraj și Giganții Vărăști (10 puncte).

În următorul meci, Dunărea Giurgiu se va întâlni cu Viitorul Vedea, pe stadionul Astra din Giurgiu, sâmbătă, 22 octombrie 2022, ora 16:00.

Antrenorul giurgiuvenilor, Andrei Nemțescu, a început meciul în următoarea formulă: Stanciu, Arpetin, Mitrea, Clinchevici, T.Constantin, Constantinescu, Floresccu, Cazaciuc, Blaga, Mătreață, Calea.

Au mai jucat: Pasăre, Popescu, Nemțescu, Slate, G. Mina.

(Costel Spînu)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °