Dunărea Giurgiu joacă acasă sâmbătă, cu Real Colibași, de la ora 17:00 pe stadionul din Port în prima etapă din Liga a 4-a

0
323

Microbiştii pot merge sâmbătă, 3 septembrie, la ora 17:00, să vadă pe viu, pe stadionul din Port din Giurgiu, meciul de debut în noua ediție de campionat 2022-2023, a Ligii a 4-a, dintre Dunărea 2020 Giurgiu şi Real Colibași.

Dunărea Giurgiu se bazează pe un nucleu de jucători experimentați, marea lor majoritate jucând la un nivel superior Ligii a 4-a. La startul acestui sezon, pe banca tehnică a echipei se va afla Andrei Nemțescu. Giurgiuvenii sunt motivați să obțină primul succes la debutul noului sezon. Dunărea și-a propus câștigarea Ligii a 3-a și credem că va face tot posibilul să nu piardă din start terenul.

Este greu de crezut că oaspeții vor reuși să țină piept unei echipe cu un lot net superior și cu mai multă experiență.

Experiența lotului gazdelor ne face să credem că fotbaliștii lui Năcae au șanse mici și vor pleca cu 2-3 „verze” în traistă.

Fără prea multe schimbări la nivelul lotului, Real Colibași speră la un parcurs mai bun în actuala ediție de campionat.

Campionatul e lung și disputat, rezultatele imprevizibile, căldura la limita suportabilității și cine se adaptează mai bine va avea câștig de cauză. Să sperăm că una dintre aceste echipe va fi și echipa giurgiuveană.

Vino și tu la stadion și fii alături de jucătorii Dunării la primul lor meci în noul campionat.

P.S. Datorită faptului că Astra Giurgiu va juca sâmbătă, 3 septembrie, pe teren propriu de la ora 17:00 cu Popești-Leordeni, în cadrul etapei a II-a din Liga a 3-a, meciul dintre Dunărea Giurgiu și Real Colibași se va juca sâmbătă, 3 septembrie, pe terenul din Port de la ora 17:00.

(Costel Spînu)