Dunărea Giurgiu, galop de sănătate în fața celor de la MV Călugăreni!

0
342

Dunărea Giurgiu a învins clar în deplasare pe MV Călugăreni, sâmbătă, în etapa a 22-a, din Liga a 4-a, seria Sud, la capătul unui meci pe care l-a dominat clar. Giurgiuvenii au făcut un meci solid și s-au impus cu un categoric 4-0 (3-0), un scor prea blând în raport cu ce s-a întâmplat pe terenul stadionului din Călugăreni.

Giurgiuvenii s-au distrat cu echipa din Călugăreni, adminstrându-le patru goluri prin: Bucă Nelu, Blaga Marinel, Bălțat Cătălin și Peiu Radu.

Creșterea în valoare a lotului Dunării Giurgiu a început să-și arate roadele. Giurgiuveii progresează de la meci la meci, rezultatele sunt vizibil mai bune, iar în 2022 înfrângerile i-au ocolit.

Am controlat meciul. Am marcat exact când a trebuit.Victoria este a băieților, a echipei, noi suntem lângă ei. Aveam nevoie de acest rezultat, avem nevoie de puncte. Punctele sunt ale echipei, rezultatul este pentru suporteri. Jucătorii au fost mult mai pregătiţi, mult mai concentraţi, au făcut ceea ce am discutat în ultimele zile şi ştiam că aveam calitatea necesară să-i batem pe cei de la Călugăreni. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm”, a  declarat  prof. Mirel Marin, director, manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Etapa viitoare, cu numărul 23, Dunărea Giurgiu va sta. În urma acestui rezultat, Dunărea Giurgiu a acumulat 56 de puncte și se află pe primul loc în seria Sud. De cealaltă parte, MV Călugăreni rămâne pe locul 6, cu 25 de puncte.

Pentru Dunărea au jucat: Stanciu, Asan, Ghiță, Bălțat, Clinchevici, G.Mina, Dima, Matache, Florescu, Blaga, Bucă.

Au mai jucat: Văduva, Bilciurescu, Dumitru, Peiu, M.Mina

Antrenor: prof. Dorian Gîrlea

(Costel Spînu)