Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Astăzi la prânz, de 1 Mai, Ziua Orașului s-a sărbătorit cu mici, bere și multă petrecere..! Și stați să vedeți, căci distracția abia începe…(Galerie FOTO + VIDEO)

Astăzi la prânz, de 1 Mai, Ziua Orașului s-a sărbătorit cu mici, bere și multă petrecere..! Și stați să vedeți, căci distracția abia începe…(Galerie FOTO + VIDEO)

0

Zilele de sărbătoare al Orașului Giurgiu au continuat și astăzi, de 1 Mai, după același scenariu: muzică, grătare și bună dispoziție!

La orele prânzului, cei ce au dorit ca în această seară să meargă mai devreme la culcare, gândind că mâine, luni, 2 mai, este o zi lucrătoare, au asaltat tonetele întinse în jurul Parcului Tineretului și grătarele sfârâind de fripturi fragede și tradiționalii mititei…

1 Mai la Giurgiu a avut iz de îndestulare pentru orice buzunar…

Setea e și pentru cei din spatele grătarelor nu numai pentru consumatori… 

 …bucata asta o doriți?

...sau poate pe ăsta, că-i mai rumenit!

 Dacă nu vreți cu muștar, luați cu…Paella!

”Trăiască berea în care ne-am născut…!” , vorba cântecului… Pentru toate gusturile și… genurile!

– Haoleo, e dicstracție mare la ăștia aciaa…!

Hai boierule, dă și mata de 2 cârnăciori și o halbă, să-ți ghiceasă ăștia micii cât îți vine factura la gaze luna asta…! 

Cei mai împătimiți de distracție au fost – ca de obicei – copiii, care pe lângă vata pe băț, gogoșile cu toping de ciocolată și înghețata la vafă s-au grăbit către  trenulețele carusel, dornici să călărească, încântați la culme, călușeii din lemn și să se învârtească în lanțuri, explorând curioși lumea de basm creată ad-hoc de organizatori,  o bucată de Municipiu transformată peste noapte  într-un parc de distracții.

De la o asemenea poveste încâlcită nu putea lipsi SMURD-ul…gata de intervenție!

Și nici vânzătorii de tot ceea ce nici nu îți trece prin cap…                       

Numai potcoavele de cai morți au lipsit, că încolo găsești de toate!

Pentru cei însetați de natură și aer curat, parcul de alături i-a primit cu brațele… înverzite!

Și pentru ca totul să se sfârșească cu bine , la doi pași de tot acest mic orășel de distracții au vegheat oamenii legii…!

Cei ce au ”aterizat” mai târziu, la această sărbătoare au preferat  să formeze, plictisiți, un SOS de pe telefon , văzându-se naufragiați pe   insula  copilăriei!  

1 Mai, încă o zi de sărbătoare din cele dedicate Orașului Giurgiu. La mulți ani giurgiuveni și distracție plăcută, căci seara abia începe… și este plină de surprize!

(Florian Tincu)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
14.6 ° C
14.6 °
14.6 °
54 %
1.6kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °