Aflată în luptă pentru câștigarea campionatului, Dunărea Giurgiu a bifat, sâmbătă, a zecea victorie în această ediție de campionat, impunându-se în fieful celor de la Unirea Izvoarele.

Municipalii s-au impus cu scorul de 3-0, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a (prima a returului), Ligii a IV-a la fotbal, disputată pe Stadionul „Ion Mangeac” din localitatea Izvoarele. Pe lângă cele trei goluri marcate de Asan, Matache-penalty și Florescu, giurgiuvenii au mai ratat patru ocazii de gol.

Dunărea a jucat precis, economic, fără consum inutil de energie, iar Unirea, fără orizont, vulnerabilă în apărare, ineficientă în atac.

În urma acestui rezultat, Dunărea adaugă trei puncte la zestrea acestui sezon și urcă pe locul 2 în clasamentul seriei. Etapa următoare, în 12 martie, de la ora 11:00, Dunărea Giurgiu joacă acasă cu prima clasată a seriei Sud, Energia Remuș.

A început fotbalul, returul Ligii  IV-a, giurgiuveană. Deocamdată nu s-a schimbat nimic. Ora exactă se dă de undeva de lângă Dunăre.

Unirea: Chivu, Croitoru, Ciulacu, A. Cazacu, Preoteasa, Mihalache, Mareș, Călugăreanu, Marian, Cheluș, Buduru.

Antrenor: Emanuel Cazacu

Dunărea: Văduva, Ghiță, Pascu, Clinchevici, Asan, Popescu, Matache, Florescu, N. Bucă, Bălțat, G. Mina.

Au mai jucat: M. Gheorghe, Bilciurescu, Dapcea, Dima, Peiu.

Antrenor: Prof. Dorian Gîrlea

(Costel Spînu)